SGA06 SILVER HOOK ENGINE FLUSH MOTOROLAJRENDSZER TISZTÍTÓ 350 ml. Koncentrált készítmény benzines és dízel motorokhoz.  
Semlegesíti a savas maradványokat, eltávolítja a káros lerakódásokat, elõsegíti az olaj áramlását a rendszerben, 5 perc alatt kitisztítja azt. Használat: A motor legyen üzemi hõmérsékleten, de álló állapotban! Mielõtt a fáradt olajat leeresztené, öntse hozzá a flakon tartalmát. Alapjáraton hagyja a motort járni 5 percig. A fáradt olaj ezután leereszthetõ. Semmiképpen ne használja a jármûvet, amíg nem cserélte le az olajat!
 
SGA11 SILVER HOOK OIL TONIC 325 ml. 
Teljesítmény növelõ motorolaj adalék, amely súrlódás csökkentõt tartalmaz, olaj tisztító és teljesítmény növelõ hatású és elõsegíti az olaj cirkulációját a rendszerben. Alkalmas benzines és dízel motorokhoz! Utasítás: Adjuk a flakon tartalmát a motorolajhoz amikor a motor meleg. Adhatjuk olajcsere után és az olaj felfrissítésére, használt olajhoz is. Alkalmas ásványi,- és szintetikus olajokhoz is.

 

SGA08 SILVER HOOK STOP LEAK FOR ENGINES MOTOROLAJRENDSZER SZIVÁRGÁS TÖMÍTõ 350 ml. 
Újratölti, kiegészíti a gumi tömítéseket. Csökkenti az olaj fogyasztást. Feljavítja a tömítések kondícióját. Megállítja az olajszivárgást. Használat: Egyszerûen adja hozzá a motorolajhoz. Egy flakon elegendõ 3-6 liter motorolajhoz. Ha a szivágás nem szûnik meg, valószínûleg nem gumi (szilikon gumi) tömítést használtak. Ebben az esetben javasoljuk, forduljon szerelõhöz.